Vis Familien En Flott Tid Med En Campingtur

Selv om camping er et ganske enkelt tidsfordriv for millioner av mennesker rundt om i verden, er en av de viktigste hemmelighetene til en flott tur å vite nok på forhånd til å være dyktig på det. Bare det å vite litt informasjon om camping kan hjelpe campingturen din uten problemer.

Hvis du planlegger noen form for backcountry camping, er et must -carry -element et brannstartpakke. Hvis du er i en overlevelsessituasjon, er ild en måte å lage mat på, holde deg varm, rense vann og signalisere om hjelp. Mange campingbutikker selger brannstartere som kan brukes når de er våte og ikke krever drivstoff. Prøv også å lage ild når du ikke er i en overlevelsessituasjon, slik at du vet at du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

Husk at du, eiendelene dine og familiemedlemmene uunngåelig kommer til å bli skitne. Hvis du er forberedt på denne situasjonen, vil du oppdage at når den oppstår, vil du bli mindre stresset. Ha det gøy og gå med øyeblikket i stedet for å stresse og bekymre deg for det. Ting vil være normale igjen når du er hjemme.

Undersøk alle potensielle campingplasser godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre ikke har det. Det er til og med noen få campingplasser som er ganske fancy, med minigolfspill eller vannparker på stedet. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn det ut på forhånd slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Sørg for å ha med deg et førstehjelpssett. Som et alternativ kan du pakke noen rekvisita i en plastpose. Selv om turen forhåpentligvis er fri for skader, vet du aldri. Det er best å være forberedt slik at du kan håndtere alt som skjer på best mulig måte.

Når du tar med hunden din på en campingtur, må du sørge for at den har tilstrekkelig flåttbeskyttelse. Bugs trives i skogen, og mange loppebehandlinger utvider ikke beskyttelsen til å inkludere flått, så spør veterinæren din før avreise om hunden din har alt han trenger og hva du bør gjøre for riktig flåttforebygging og fjerning.

Når du går på camping, må du ha på deg lukkede sko. Når du går i skogkledde områder, kan du komme over nesten alt; for ikke å snakke om at ting kan falle på føttene. Det kan også være lurt å ta en tur. Så neste gang du drar ut på camping, må du ha på deg sko som kan gå hvor du vil.

Sørg for at du er klar over hvilke sykehus som er i nærheten av campingplassen din og hvordan du kommer til dem. Selv om du ikke vil tenke på at det er noe som skjer på turen, er det en mulighet. Enkelte skader vil nødvendiggjøre et besøk til legen, så det er best å vite hvor du skal dra før noe skjer, og du er i panikkmodus.

Denne artikkelen ga deg nok informasjon til at du burde være flink til å håndtere grunnleggende campingarrangementer som kommer deg, selv om du ikke har reist til turen ennå! Camping er en morsom utflukt for alle i familien, og hvis du holder rådene her i bakhodet, blir turen din fantastisk!

About the author