Solid Råd For De Som Planlegger En Campingtur

Folk drømmer om en avslappende, stressfri campingtur. Hvis du ikke planlegger på forhånd, kan turen få problemer. Følgende råd vil hjelpe deg med å sørge for at campingeventyret ditt er hyggelig.

Mens du har denne visjonen om en morsom campingtur, ser det ut til at skraper og kutt mange ganger kommer med alt det gøy. Sørg for å ta med deg et førstehjelpssett ut i naturen fordi ulykker bare skjer, og det er alltid bedre å være trygg enn å beklage. Forhåpentligvis vil den bli pakket trygt unna, men du vil være trygg på at du er forberedt hvis noe skjer.

Ta med deg et overlevelsessett på turen og ha det på din person hele tiden. I tillegg til førstehjelpsutstyret trenger du vanntette fyrstikker, en blusspistol, vannrensende tabletter og en kniv. Disse elementene er viktige å ha i tilfelle du går deg vill. Ha den med deg når du forlater campingplassen av en eller annen grunn.

Hvis du skal på camping med kjæledyr eller barn, må du ta noen ekstra forholdsregler. Prøv å lære barna det grunnleggende om camping sikkerhet. De trenger å vite hva de skal gjøre hvis de går seg vill og bør ha et lite overlevelsessett. Sørg for at du har bånd til kjæledyr, og sørg for at de er aktuelle med alle vaksinasjoner.

Hvis kantinen begynner å lukte muggen, kan du rengjøre den godt med natron. Legg litt vann i kantinen, og tilsett deretter tre ss natron. Rist forsiktig, la det sitte i seksti minutter, og skyll deretter med vann. Kantinen din blir forfriskende ren!

Hvis du bruker telt til camping, må du tenke mye på å kjøpe teltet ditt. Tenk på klimaet. Vurder din prisklasse. Hvor ofte vil du bruke dette teltet? Du vil ikke kjøpe et telt som ikke tåler elementene. Samtidig trenger du ikke betale en formue for et telt du planlegger å bruke bare én gang.

Når det er på tide å sove, er det lurt å sette kjølerne du tok med deg inn i bilen. Bjørner har blitt ganske kunnskapsrike i disse dager og har funnet ut at disse kjølerne vanligvis bærer matvarer, og dette vil tiltrekke dem til campingplassen din.

Hvis du skal campe et sted som er veldig langt unna sivilisasjonen, må du sørge for at du har fortalt flere mennesker hvor du vil være, samt hvor lenge du har tenkt å bli. Be dem ringe deg den dagen du skal returnere for å sikre din sikkerhet.

En ting som mange glemmer å pakke på en campingtur, og som raskt gjør turen til et mareritt, er insektspray. Dette enkle frastøtende stoffet vil spare deg for både irritasjon og beskytte helsen din, siden mange typer insekter raskt kan skade deg.

Camping er noe de fleste synes er morsomt og avslappende. Imidlertid er det kanskje ikke så gøy hvis du ikke er ordentlig forberedt. Ta tipsene denne artikkelen har gitt deg for å få en stressfri campingtur. Og viktigst av alt, nyt turen!

About the author