Gikk Du Aldri På Camping?

Camping kan høres ut som en aktivitet du kan ha gjort som barn med foreldrene dine eller på en leir, men du kan fortsatt nyte det. Hvis du har lyst og kunnskap, kan du fortsatt ha det bra og en flott opplevelse. Følgende er tips som kan hjelpe deg.

Ta med en søppelsekk av plast og legg alt av familiens skitne klesvask i den. Dette forhindrer at ting blander seg med de rene klærne. Det gjør det også praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan ganske enkelt tømme posen i vaskemaskinen og begynne å jobbe med det hele umiddelbart.

Vet hva som er tilgjengelig i området rundt campingplassen din. Du kan være heldig og ha nydelig vær hele tiden. Du kan imidlertid også møte dårlig vær. Ha en reserveplan i tilfelle du trenger en avledning. Dette er spesielt avgjørende hvis du har barn, men voksne trenger også litt underholdning!

Du kan lage velsmakende måltider selv når du er på camping. Du trenger ikke nødvendigvis å spise bare franks og bønner eller hamburgere. Pakk en eske med urter og krydder, olivenolje, brunt sukker eller hva du vil. Du kan fikse måltider som har smak selv når du «grov» den.

Om natten lager du «bjørnposer». Knytt et tau rundt posene med maten og søpla. Finn deretter et tre og kast poser over en gren og løft til de er minst sju eller åtte meter fra bakken. Knyt tauet rundt treet så det er sikkert. På denne måten vil bjørner og andre dyr ikke kunne komme inn i maten og søppelet i løpet av natten.

Gjør alt du trenger klar til måltidene dine før du kommer til campingplassen. Hvis du bare camping i noen dager, bør denne første turen til butikken være alt du trenger å gjøre. Lagre på ikke -bedervelige varer også. Du vil ikke at du eller dine familiemedlemmer skal være sultne på turen.

Når du samler tre til et bål, må du fokusere på tre forskjellige størrelser: fingerstørrelsen, som vil ta fyr med en gang, veden i armstørrelse som vil holde det i gang, og treet i benstørrelse som lar deg beholde brann går lenge. Å få forskjellige trestørrelser hjelper deg med å starte brannen og holde den i gang.

Kjøp noen campingputer. Vanlige sengeputer vil føles varme og klissete under fuktig vær. Disse typer puter er tilbøyelige til å ta opp fuktigheten i luften og kan til og med forme hvis de blir værende i våte forhold for lenge. Campingputer er laget med et beskyttende, fuktsikkert belegg for å forhindre disse problemene.

Forstå hvordan maten din blir tilberedt. Du må vurdere hvordan du skal tilberede alle måltider. Trenger du kull? Kanskje du trenger en liten propantank. Det kan være vanskelig å lage hvert måltid over åpen ild; uansett hvor mye moro det kan virke.

Hvis du likte camping da du var yngre, kan du gå igjen hvis du virkelig vil. Få fantasien i gang med dette stykket, og du vil huske følelsen av en flott utendørsopplevelse, og vil gjøre det igjen.